Jovana Jeremić priznala da joj je muž samo prijatelj!

Izvor: Svet plus, 03.Dec.2021, 11:14

Jovana Jeremić priznala da joj je muž samo prijatelj!

Priznala je da joj je muž samo prijatelj! Voditeljka Jovana Jeremić priželjkuje novu ljubav, iako se još nije zvanično razvela od političara Vojislava Miloševića. 

Priželjkuje novu ljubav, želi novog baju u 2022. godini.

- Želela bih u 2022. godini da mi se desi neki baja koji će moći da bude rame uz rame sa Jovanom Jeremić i da me povuče u visine - rekla je voditeljka jutarnjeg programa za Informer.

Ona kaže da je sa još uvek >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << zakonitim suprugom u drugarskim odnosima:

"Lein otac mi je samo prijatelj. I dalje smo zajedno, a ako dođe do razvoda, blagovremeno ću vas obavestiti. Neću dozvoliti da ga neko dira u javnosti."

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

"Već neko vreme ne živimo zajedno" Jovana Jeremić OTKRILA DETALJE RAZVODA: "Vodićemo odvojene živote, jer je tako najbolje za sve"

Izvor: Blic, 03.Dec.2021

Voditeljka Jovana Jeremić otkrila je javno da se razvela od supruga Vojislava Miloševića, a ovim povodom obratila se i svojim pratiocima na Instagramu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.