Jovana Jeremić nova boginja lošeg fotošopa! (foto)

Izvor: Svet, 27.Feb.2017, 20:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovana Jeremić nova boginja lošeg fotošopa! (foto)

Voditeljku Hepi televizije, Jovanu Jeremić, na Instagramu prati preko 11.000 ljudi.
Jovana skoro svakog dana postavlja svoje selfije, a izgleda da joj je fotošop najbolji prijatelj, ili barem ona tako misli.
Biće da joj je ipak neprijatelj, jer je zbog grešaka postala hit na Instagramu, pa je dobila i stranicu “Dnevna doza Jovane Jeremić”.
Evo samo nekoliko primera, na kojima ćete ako malo obratite pažnju primetiti kako su u predelu njenog stuka pod, štok od vrata, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << pločice…. pomalo iskrivljeni.
Pogledajte:

A post shared by 👁👃🏼👁 (@dnevna_doza_jovane_jeremic) дана 18. Феб 2017. у 12:27 PST




Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Voditeljka "Parova" je pravi hit na Instagramu

Izvor: Vesti-online.com, 27.Feb.2017

Voditeljka rijaliti šoua "Parovi" Jovana Jeremić toliko je popularna na društvenoj mreži Instagram da joj je posvećen i poseban nalog...Jovana je za kratko vreme privukla veliku pažnju medija nakon što je dobila angažman kao voditeljka najšokantnijeg rijaliti programa kod nas...Pored "Parova"...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.