Jovana Jeremić POKAZALA NOVOG DEČKA, poljupci pljušte: On je među NAJBOGATIJIM PRIVREDNICIMA u Srbiji

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Dec.2023, 14:45

Jovana Jeremić POKAZALA NOVOG DEČKA, poljupci pljušte: On je među NAJBOGATIJIM PRIVREDNICIMA u Srbiji

Lavica konačno pronašla svoga lava, a po fotografijama se može videti i koliko uživaju!

Voditeljka jutarnjeg programa na "Pink" televiziji, Jovana Jeremić uhvaćena je kamerom u strasnom zagrljaju i poljupcu sa novim dečkom.

Ona je sada i zvanično potvrdila da je u vezi sa 14 godina starijim biznismenom, a da uživa u ljubavi sa novim partnerom svedoče i fotografije koje su zapalile društvene mreže.

Na fotografijama voditeljka pozira u strasnom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << poljupcu i zagrljaju sa svojim novim izabranikom.

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

- Da, istina je, ovo je moj novi dečko. Ime mu je Dragan Stanković. Naravno, nisam ga birala po tome, ali sticajem okolnosti, on je jedan od najuspešnijih privrednika u Srbiji. Slike koje ovde objavljujem nastale su iste večeri kada i ona fotografija koja je procurela u medije. U nedelju 10. decembra oženio se Draganov najstariji sin Miloš, venčao se sa predivnom Marijom sa kojom ima ćerkicu Milicu, pa smo se proveselili, proslavili svadbu, ali i krštenje Miličino. Dragan je najveća ljubav mog života, a svima vama hvala na interesovanju i čestitkama - napisala je voditeljka.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

JOVANI JEREMIĆ NOVI DEČKO BIO GOST U EMISIJI, poželeo joj večnu ljubav: Voditeljka mu slala poljupce i srca, pa dobila od njega VREDAN POKLON - topili se uživo u programu

Izvor: Blic, 13.Dec.2023

Voditeljka Jutarnjeg programa na televiziji "Pink" Jovana Jeremić otkrila je da je u vezi sa 14 godina starijim privrednikom Draganom Stankovićem.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.