Još jedno BEKSTVO u Eliti? Anita Tomić u klinču sa obezbeđenjem, umešan i Milan Milošević

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Nov.2023, 23:04

Još jedno BEKSTVO u "Eliti"? Anita Tomić u klinču sa obezbeđenjem, umešan i Milan Milošević

Još jedna drama u nizu! Matorina još uvek zakonita supruga Anita Tomić pokušala je da napusti imanje u Šimanovcima.

Peripetija između Matore i Anite nikad dosta. Nakon višednevnih sukoba, Anita je odlučila da se "brani ćutanjem".

Stanojlovićevoj nije bilo pravo kada su počele insinuacije o ulasku njene ljubavnice, te se odlučila na drastičan potez zbog kog je moralo da reaguje obezbeđenje!

Anita je tokom reklama u toku podneva, pokušala da pobegne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << iz "elitnog" imanja, i taman kad joj se osmehnula sreća i napustila rijaliti, obezbeđenje ju je noseći u naručju vratilo sa kapije.

Podsetimo, Anita je prethodnih dana često pretila da će napustiti rijaliti, želeći da sebe predstavi kao žrtvu, koju svi napadaju, jer je ona prevarila Jovanu Tomić Matoru. Međutim, ovo ponašanje je verovatno prouzrokovao strah, budući da se voditelj Milan pre toga našalio sa njom i rekao da postoji mogućnost da večeras u rijaliti uđe njena ljubavnica Matea Car.

Da li je ipak u pitanju Miloševićeva šala ili ne, ostaje nam da ispratimo večeras uživo.

Detaljnije pogledajte snimak ispod:

A post shared by @samo.realno6

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.