Još jedna estradna ljubav: Daria i Nemanja su više od prijatelja?!

Izvor: Scandal.rs, 05.Sep.2014, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedna estradna ljubav: Daria i Nemanja su više od prijatelja?!

Kako stvari stoje, moglo bi doći do još jedne estradne ljubavi. Kako saznajemo, sve glasnija su šaputanja da je popularna Farmerka Daria Stanojević koja je za vreme ovog rialiti programa bila u vezi sa menadžerom Granda Sašom Đurićem, u vezi sa kolegom Nemanjom Staletovićem, koji se proslavio duetskom pesmom sa Šakom Polumentom, pod nazivom “Bolje mi je”.

Ovaj popularni dvojac žari i pali beogradskim klubovima i trenutno su najtraženiji tim širom >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << Beograda, ali i dalje. Zato nam nije bilo teško da poverujemo u ove priče. Međutim, u emisiji “Premijera”, koja se emituje na televiziji “Pink”, Daria i Nemanja su priznali njihov pravi odnos.

Prema onome što su rekli u pomenutoj emisiji, njih dvoje su samo poslovni tandem, ali su i dobri prijatelji privatno.

“Zaista mi nije jasno zašto svi misle da smo nas dvoje u vezi. Nemanja je divan momak, ali u današnje vreme čim se družiš ili radiš sa nekim, čim se pojaviš u javnosti sa nekim, odmah ste u vezi. Mi smo dobri prijatelji i dosta radimo zajedno.Ove godine i ovog leta smo radili dosta svirki skupa, što u Srbiji, što u Crnoj Gori, a imamo i mnogo dogovorenih nastupa u Bosni na jesen”, rekla je Daria.

Nemanja je bio takođe jasan:

“Daria je devojka koja izgleda fantastično. Ja imam tu sreću da stojim pored nje, kada smo na bini, dok ostali momci mogu samo da je gledaju iz publike. Mi smo tim koji dobija. Gde god se pojavimo zajedno, pravimo odličnu atmosferu, ali o ljubavnoj vezi nema priče. Mi smo samo prijatelji”, tvrdi Nemanja.

Da li u ovoj priči ima ima istine, ili pak oboje pokušavaju da sakriju svoju vezu zbog obožavaoca, pokazaće vreme. Za sada, mnogi koji ih poznaju tvrde da su njih dvoje više od prijatelja!

Autor: Gordana Vasiljević, Life Content

Foto: Life Content

Nastavak na Scandal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.