Joca Stefanović ljut na nesuđenu taštu: Zorica Brunclik me je uvredila, a zna kakav sam bio prema njenoj ćerki

Izvor: Scandal.rs, 20.Mar.2016, 17:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joca Stefanović ljut na nesuđenu taštu: Zorica Brunclik me je uvredila, a zna kakav sam bio prema njenoj ćerki

Mladi pevač Joca Stefanović, o čijoj se vezi sa Zlatom, ćerkom Zorice Brunclik, prethodnih meseci dosta pisalo, priznao je da mu smeta način na koji nesuđena tašta govori o njemu! Naime, sin kompozitora Slavka Stefanovića Slavkonija, neprijatno je iznenađen izjavama Brunclikove, koja je, između ostalog, govoreći o Jocinoj i Zlatinoj vezi, rekla da je „veza širok pojam“!

“Želim da stavim tačku na tu priču. Malo me je pogodilo to što je Zorica >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << izjavila da je veza širok pojam. Ne razumem kako veza može da bude širok pojam! Možda je za nju tako, ali ona vrlo dobro zna šta sam imao sa Zlatom i kakav sam bio prema njoj. Krivo mi je što je dozvolila sebi da komentariše Zlatinu i moju vezu. I moj otac je ime, ali to sebi nikad ne bi dozvolio. Pritom, rekla je da želim marketing preko te veze, što nema veze sa istinom. Mislim da Zorici ne treba marketing preko mene, ali ako je to htela, drago mi je da sam joj pomogao”, rekao je Joca u emisiji „Grand magazin“.

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.