Jennifer Lopez u filmu glumila bez honorara: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno

Izvor: Tracara.com, 02.Dec.2019, 19:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jennifer Lopez u filmu glumila bez honorara: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno

U haljini golih leđa, Jennifer Lopez je zasijala na promociji svog novog parfema, i tako sumirala uspešnu poslovnu godinu, pokazavši još jednom – da je multitalentovana. “Kada pređete 50. godinu, na to gledate kao na polje posebnih mogućnosti. Ja sam to iskoristila. Ali, i dalje sve radim s ljubavlju“, rekla je J Lo, dok se fotografisala povodom promocije parfema Promise. Njen novi parfem najavljen je ubrzo posle njene izjave da je u filmu Prevarantkinje sa Vol Strita glumila bez novčane >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << nadoknade, kako je navela, opet – iz ljubavi. „Isto kao i u mojoj pesmi Jenny From The Block  – radim stvari koje volim, tako da sam i glumila i producirala besplatno“, rekla je Lopezova. View this post on Instagram When Alex leaves me alone to make the Christmas list 🤫❤️ I am so excited to share my new glasses collection with @quayaustralia 🖤 Glasses are a big part of how I express myself 🎁 Excited to be able to share with you guys! Link is in my bio! ✨ A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on Nov 25, 2019 at 7:37pm PST Osim što je ove godine proslavila 50. rođendan i izgleda bolje nego ikad, uspešna holivudska zvezda, nedavno se verila i sa Aleksom Rodrigezom, piše San. Glasine o tome da će Jennfer biti nominovana za nagradu Oskar za njenu ulogu Ramone u filmu Prevarantkinje sa Vol Strita sve su češće. J Lo se takođe raduje što će, zajedno sa Shakirom, učestvovati u februaru u Super bolu, posebno zato što su, kako je rekla, u pitanju dve latino-žene. The post Jennifer Lopez u filmu glumila bez honorara: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Dženifer Lopez: Sve radim iz ljubavi, pa i besplatno

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Dec.2019, 01:09

​U haljini golih leđa, Dženifer Lopez je zasijala na promociji svog novog parfema, i tako sumirala uspješnu poslovnu godinu, pokazavši još jednom – da je multitalentovana.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.