
Izvor: Svet plus, 11.Avg.2020, 09:28
Jelovnik za sedam dana u nedelji: Sedam recepata za ručak!
Svi imamo onu brigu "Šta danas za ručak", ideje nam presuše i sve nam je dosadilo, zato vam predstavljamo jelovnik za sedam dana u nedelji. Sedam recepata za ručak, a vi izaberite ono što je po vašem ukusu!
Sataraš
Iskoristite letnju sezonu koja obiluje povrćem pa spremite sataraš ili bećarac. Kako god da ga zovete, možete ga spremiti na čak 3 načina.
Osnova je: pola kilograma paprika, pola kilograma paradajza, 2 glavice crnog luka, 3 čena >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << belog luka, malo ulja, malo soli i malo bibera, svež peršun.
Priprema: Izdinstajte luk i papriku, pa dodajte paradajz. Ostavite da se sve krčka oko pola sata. Povremeno mešajte. Pred sam kraj dodajte začine i svež peršun, pa sve promešajte i isključite. Neko u sataraš dodaje jaja, a neko obaren pirinač. Izbor je na vama.