Jelena Tomašević: Moj brka je poželjan ženama! Planiramo i drugo i treće dete!

Izvor: Svet, 02.Feb.2015, 00:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Tomašević: Moj brka je poželjan ženama! Planiramo i drugo i treće dete!

Jelena Tomašević oduševila je kao član žirija “Pinkovih zezdica”. Za najnoviji broj SCANDAL! – a otvoreno priča o učešću u najgledanijem TV projektu, ali i o odnosu sa mužem. Na početku razgovora, pitali smo je da li se pokajala zbog učešća u PZ.
“Počastvovana sam što sam deo emisije koja propagira dečiji talenat i što sam u žiriju čiji su članovi Leontina, Goca, Hari i Milan. Čini se da smo baš dobar tim.”
Jesu li ispunjena tvoja >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << očekivanja?
“Moja, ali i očekivanja produkcije su premašena. Već posle prve snimljene epizode Zvezdica. Još prvog dana druženja sa decom videla sam koliko im je zabavno, kako bodre jedni druge, kako se međusobno slažu. Da postoji mogućnost, trebalo bi snimiti emisiju o ovoj deci iza kamera i iza scene. Tek je to šou-program” – priča Jelena za najnoviji brojSCANDAL! – a!
Ona otkriva i da je njen muž Ivan Bosiljčić i dalje poželjan ženama ali i da planiraju i drugo i treće dete. Oko čega se svađaju, ko je ljubomoran, šta kaže o Pinkovim zvezdama, članovima žirija, svađama, plakanju pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a! A šta vas još očekuje u novom broju pogledajte OVDE!



 
Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted
Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.