Jelena Karleuša se oprostila od Marine Tucaković: Maki moja… tražim reči

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2021, 22:23

Jelena Karleuša se oprostila od Marine Tucaković: Maki moja… tražim reči

Jelena Karleuša se tužnom objavom na Instagram profilu oprostila od Marine Tucaković koja je preminula danas u 68. godini života. Bile su bliske, bile su saradnice – bile su jedna drugoj podrška. „Maki moja… tražim reči… U ovom us**nom životu punom bola, patnje i tuge ti si ostavila najlepši trag… A za to je valjda vredelo živeti… >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << Hvala ti za sve“, poručila je pop zvezda. Marina Tucaković se godinama borila sa karcinomom dojke. Pre nekoliko dana joj je dijagnostifikovan i koronavirus, zbog čega je bila hospitalizovana u KBC Dragiša Mišović. The post Jelena Karleuša se oprostila od Marine Tucaković: Maki moja… tražim reči appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ceca se oprostila od Marine Tucaković: Marina moja draga, odmori svoju dušu…

Izvor: Tracara.com, 19.Sep.2021

Tekstopisac Marina Tucaković preminula je u 68. godini života, nakon duge i teške bolesti. Od nje se oprostila i pevačica Svetlana Ceca Ražantović. „Zanemela sam! Iza nje je duga, mučna borba! I koliko god da smo svi znali ozbiljnost situacije, ja reči nemam!“ izjavila je Ceca. „Otišla...

Nastavak na Tracara.com...

Karleuša neutješna zbog smrti Marine Tucaković

Izvor: Nezavisne Novine, 20.Sep.2021, 08:34

Marina Tucaković, najveći domaći tekstopisac, preminula je usljed posljedica kancera sa kojim se već dugo borila u svojoj 67. godini života.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.