Jelena Jovanović za SCANDAL! o svim porocima: Kokainu, alkoholu, seksu sa gazdama klubova..

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Jovanović za SCANDAL! o svim porocima: Kokainu, alkoholu, seksu sa gazdama klubova..

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Posle kraha veze sa Edinom Škorićem pevačica Jelena Jovanović nije se u javnosti pojavljivala ni sa jednim muškarcem, a samo za najnoviji broj SCANDAL! – a mi smo je pitali o svemu što se priča po gradu počev od toga da je u vezi sa oženjenim muškracem pa do toga da je on sponzoriše. Ipak, intervju smo započeli finijom temom i sa pitanjima o fakultetu.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs <<
- Radim mnogo, na svakom polju, i što se tiče fakulteta i što se tiče svirki. Studiram odnose sa javnošću i baš mi prija jer mogu da naučim i kako da se branim od vas novinara, a takođe, tu je i neka nova energija, neki novi ljudi. Kada stignem, idem na časove, kad ne, onda online pratim. Dala sam kolokvijume i baš sam prezadovoljna. Evo kako izgleda moja nedelja – bila sam do Maribora, pa u Vranju, pa nazad u Beograd, pa još jedan nastup, a usput sam dva eseja napisala.

Je l’ te muvaju klinci na fakultetu?

- (smeh) Ne, mnogo su mladi, oni su 95. godište, ali su slatki kada mi priđu i nešto hoće da me pitaju,a i dolaze stalno na moje nastupe što mi je baš drago.

Kakvo je stanje sa gazdama klubova, da li i na tebe nasrću kao na ostale pevačice, pipaju, štipaju?

- Oni su me upoznali za ovih šest godina i znaju da to nije moj način, te da to ne mogu od mene da dobiju, a ko ima takve namere, onda me ni ne zove da pevam. Ko ima nameru da napravi dobru žurku i ko želi dobru poslovnu saradnju, može da me pozove.

Znači nema ništa od toga da te vode posle nastupa u krevet na seks?

A šta je Jelena Jovanović odgovorila na ovo pitanje kao i na pitanja o kokainu, sponzorisanju, o vezi sa oženjenim i o svim gradskim tračevima pročitajte samo u najnovijem broju SCANDAL! – a! Jelena Jovanović prvi put otvoreno priča o svim porocima i bez dlake na jeziku u potpnosti razotkriva sve ono o čemu se priča na estradi! Najnoviji broj SCANDAL! – a je u prodaji a u novom broju vas očekuje još mnogo toga pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tanja Savić za SCANDAL! Popustila sam sa živcima!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted..Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted..Tanja Savić u poslednje vreme ima velikih problema! Često je tužna i nesrećna jer se loše stvari dešavaju oko nje, a ona to ne može da podnese i još za sve krivi sebe! O svemu tome ekskluzivno je pričala za najnoviji broj najtiražnijeg...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.