Tanja Savić za SCANDAL! Popustila sam sa živcima!

Izvor: Scandal.rs, 23.Dec.2014, 15:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tanja Savić za SCANDAL! Popustila sam sa živcima!

Tekst IVAN VUKOVIĆ copyrighted

Foto IVAN VUČIĆEVIĆ copyrighted

Tanja Savić u poslednje vreme ima velikih problema! Često je tužna i nesrećna jer se loše stvari dešavaju oko nje, a ona to ne može da podnese i još za sve krivi sebe! O svemu tome ekskluzivno je pričala za najnoviji broj najtiražnijeg tabloida SCANDAL!

- Malo sam popustila sa živcima, ima mnogo faktora oko mene koji mi smetaju i nerviraju me. Zatim, ja ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << znam da se nosim sa ljudima koji imaju probleme, pogađe me sve što čujem o drugima, sve što pročitam da se drugima loše dešava, čujem ovaj je umro, ovog su ubili, onaj poginuo… Mene sve to pogađa i ne bude mi dobro, brinem o drugim ljudima. Ne znam kuda vodi ovaj svet, ne mogu sve to da podnesem - žali se Tanja za štampano izdanje taboida SCANDAL!

Tanja je samo za štampano izdanje SCANDAL! – a ispričala sve o svojim problemima a šta je se rekla potražite u novom broju koji je u prodaji na svim kioscima. A šta vas još očekuje u SCANDAL! – u pogledajte OVDE!

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Tanja Savić: Popustila sam sa živcima!

Izvor: Svet, 23.Dec.2014

Tanja Savić u poslednje vreme ima velikih problema! Često je tužna i nesrećna jer se loše stvari dešavaju oko nje, a ona to ne može da podnese i još za sve krivi sebe! O svemu tome ekskluzivno je pričala za najnoviji broj najtiražnijeg tabloida SCANDAL!. “Malo sam popustila sa živcima,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.