Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Golubović napravila SKANDAl u emisiji: Umešao se i Lepi Mića!

Jelena Golubović bila je gošća emisije “Narod pita” gde je napravila opšti haos, a svi gosti bili su uključeni.   –Trudila sam se da nikom o zadrugarima ne pričam. Sada kada smo svi napolju, rekla bih da je i od Lepog Miće bio gori Milan. On mi je rekao da svi mi, i mama i The post Jelena Golubović napravila SKANDAl u emisiji: Umešao se i Lepi Mića! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Lepi Mića GNUSNO izvređao Jelenu Golubović: Dr*ljetino jedna!

Izvor: Scandal.rs, 13.Jul.2018

Lepi Mića i Jelena Golubović sinoć su u toku emsije “Zadruga, narod pita” ulazili u žestoke rasprave, a u jednom trenutku su se njih dvoje dotakli i ljubavnog života Golubovićeve. –Dr*ljetino jedna, j*bala si se sa ujakom svog dečka! – rekao je Mića Jeleni. –Gospode Bože pa ti ne znaš...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.