Jedna fotka Kejt Hadson je raznežila sve njene fanove (foto)

Izvor: Svet, 18.Sep.2015, 14:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedna fotka Kejt Hadson je raznežila sve njene fanove (foto)

Glumica Kejt Hadson objavila je fotografiju na kojoj kao devočica izležava se sa mamom glumicom Goldi Hon. One zajedno gledaju u nebo i uživaju u onim najlepšim mama – ćerka trenucima.

Preslatke su, zar ne?

Ali to nije sve!
Pre nekoliko dana ona je podelila na instagramu i fotografiju svojih roditelja, Goldi Hon i Kurta Rasela (koji joj je, ustvari, očuh ali ga ona smatra ocem jer se nje i brata otac Bil Hadson javno odrekao).

Fotografija je iz osamdesetih godina kada su njih dvoje žarili i palili Holivudom.

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Jedna fotka Kejt Hadson je raznežila sve njene fanove (foto)

Izvor: Scandal.rs, 18.Sep.2015

Glumica Kejt Hadson objavila je fotografiju na kojoj kao devočica izležava se sa mamom glumicom Goldi Hon. One zajedno gledaju u nebo i uživaju u onim najlepšim mama – ćerka trenucima...Preslatke su, zar ne?..Ali to nije sve!..Pre nekoliko dana ona je podelila na instagramu i fotografiju svojih...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.