Izvor: Prva.rs, 09.Feb.2017, 10:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedan je virtuoz na reketu, drugi na violini, ali imaju istu ljubav

Đokovići su porodično slušali koncert Nemanje Radulovića na Kolarcu, što je muzičaru vrlo laskalo. Jedan je genije na violini, drugi sa reketom, a spaja ih ljubav prema lepoj muzici. Kad dva velikana odaju počast jedan drugom, onda je to muzika za uši. "Naš genije i virtuoz iz Niša,Nemanja Radulović,je blistao na Kolarcu. Veliko Hvala na izvrsnom doživljaju i muzici koja leči", podelio je Novak impresije na Instagramu.

Nastavak na Prva.rs...






Povezane vesti

Novak nahvalio srpskog muzičara: "Najveći je!"

Izvor: B92, 09.Feb.2017

Đokovići su porodično slušali koncert Nemanje Radulovića na Kolarcu, što je muzičaru vrlo laskalo. Jedan je genije na violini, drugi sa reketom, a spaja ih ljubav prema lepoj muzici. Poslušajte šta su rekli jedan o drugom.

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.