Javno tvrdim da je UZELA NOVAC Preokret u aferi lažna kuma - Ana Ćurčić otkrila koliko love Milena duguje

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Okt.2023, 22:56

"Javno tvrdim da je UZELA NOVAC" Preokret u aferi "lažna kuma" - Ana Ćurčić otkrila koliko love Milena duguje

Više ne želi da ćuti.

Ana Ćurčić prvi put se oglasila o aferi koja drma rijaliti Elitu. Naime, ona se vrlo otvoreno obratila pismom na Instagramu bivšoj kumi Mileni Kačavendi, kojoj čak ni ime nije htela da objavi, već stavila samo incijale.

Ana je ovog puta bila izrazito hladna, odsečna, nemilosrdna i više ne želi da ćuti. Evo o čemu je reč.

- Većini poznata kozmatike i afera kreme. Elem, javno tvrdim da je M. K. uzela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << novac mojim drugaricama, za moj poklon za 8. mart. Takođe, otišla i uradila niti, filere i uzela sebi pomenute kreme i serume. U vrednosti od oko 600 evra do dan danas ništa platila nije, a moje drugarice su mislile da ću poklon dobiti. Potvrđujem svaku reč! Dakle, 600 evra dug u salonu plus 300 evra mojim drugaricama. PS. Gazdarici salona je rekla da ulazi u Zadrugu 6 i da će platiti - napisala je Ana Ćurčić na Instagramu.

Podsetimo, Ana Ćurčić je nedavno javno objavila da je podnela krivične tužbe protiv Marka Đedovića i bivše kume Milene Kačavende, zbog svega što su njih dvoje izneli o njoj tokom trajanja rijalitija, a o čemu je portal SrbijaDanas pisao.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.