Javna SRAMOTA Selme Bajrami, šali se na račun žrtava nasilja? OTKRIVENA POZADINA pevačicinog unkaženog lica

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 20:48

Javna SRAMOTA Selme Bajrami, šali se na račun žrtava nasilja? OTKRIVENA POZADINA pevačicinog unkaženog lica

Kako mediji navode, ovo je učinila da bi privukla pažnju i reklamirala estetsku privatnu kliniku...

Nakon niza skandala koji su je pratili u poslednje vreme, pevačica Selma Bajrami je danas podelila uznemirujuću fotografiju putem svog Instagram profila.

Na spornoj objavi je uslikana sa modricama na oku, a to je mnogima dalo šlagvort da raspravljaju šta se krije iza Sleminog modrog lica.

Kako saznaje Republika.rs, to je uradila da bi reklamirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jednu privatnu kliniku iz Tuzle, čime je praktično pljunula na sve žene koje su pretrpele nasilje, jer to svakako nije stvar kojom se na ovakav način sme igrati.

Da prevara bude što uverljivija, Selma je fotografiju s navodnim modricama i podlivima napravila ispred jedne privatne klinike u Tuzli koju je tagovala na fotografiji, što je zavaralo mnoge medije u regionu koji su objavili njenu sliku, na kojoj se vidi i ime pomenute klinike.

Kako Selma trenutno izgleda pogledajte klikom OVDE.

Srbija Danas/Republika

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.