Janjuš se vratio u kuću, pa potpuno SLOMIO Maju: Ne mogu da budem sa tobom, NE VERUJEM VIŠE U NAŠU LJUBAV!

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 14:30

Janjuš se vratio u kuću, pa potpuno SLOMIO Maju: "Ne mogu da budem sa tobom, NE VERUJEM VIŠE U NAŠU LJUBAV!"

Ona ne odustaje!

Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš su razgovarali o svom odnosu, kako bi stavili do znanja jedno drugom kako će sve biti u budućnosti.

- Da li sam ja loš čovek što volim žene? Ceo život sam takav. Ali možeš eventulno voleti jednu ili dve. I kažeš, imali smo se*s? - pitao je Janjuš.

- Ne, nego intimne odnose - rekla je Maja.

- Ti samo na to misliš i posle se ljutiš kada ja kažem da si ti se*sualni manijak. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Jesi! Kažeš da ja tebe - nastavljao je Janjuš.

- Promeniću se, hajde da pričamo posle. Samo me interesuje kada si se rasplakao? Kada sam uzela majicu? - pitala je Maja.

- Da, ne mogu da te gledam kad plačeš. Ja bih tebe nekad i zagrlio ili bilo šta, ali meni je samo Kruna u glavi, ja stalno na nju mislim. I ne mogu da budem sa tobom, jer se nikada nećeš promeniti - rekao je Janjuš.

U video prilogu pogledajte detaljnije.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pronašli su TAJNU SOBU u kući u kojoj žive već godinama, a UNUTRA... Snimak je PRESTRAVIO ceo internet (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.