Janjuš saznao surovu ISTINU o Aneli - nove informacije dospele u Elitu, promenile sve: Doneo odluku

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2024, 03:33

Janjuš saznao surovu ISTINU o Aneli - nove informacije dospele u "Elitu", promenile sve: Doneo odluku

Marko ne može i dalje da veruje šta je sve čuo iz darkovih usta.

Marko Janjušević Janjuš i Aneli Ahmić komentarisali su žestoke optužbe koje je Asmin Durdžić izrekao na njen račun.

Janjuš je čuo istinu od Aneli, saopštio joj da joj veruje, a potom je doneo i odluke.

- Shvatam, je**te što sve ovo radi. Ispada da te još uvek voli. Jedina druga opcija je da samo hoće da ti napakosti, ne postoji treća opcija - kazao je Janjuš. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Da, ali veruj mi znam ja šta on radi, ali ne želim da govorim. Neću da mu dam povod opet da priča. Ima i jednog i drugog od toga što si spomenuo - kazala je Aneli.

- Pomiri se sa tim da će ti uvek neki ljudi tražiti dlaku u jajetu. Znam da je istina sve što gvoriš, nema šta o tome da se polemiše, samo si od svega što te je zadesilo polupana, ali se popravljaš, ideš na bolje. Ja sam rekao da se neću pomiriti sa tobom, a hejteri su navijali da se nikada ne pomirimo. Slali su mi poruke razne o tome šta si i kakva si. Od mog celog haosa, došlo je i to. Možeš samo da zamisliš šta je meni tada bilo u glavi. Zamisli, njih je samo zanimalo sa kim ću ja i da li ću biti. Ja bih prvi bio jut da Asminu ne dopuštaš da viđa dete. On mora da bude pored deteta. Radila si šta si radila - kazao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.