Janjuš progovorio o RASKIDU sa Aneli: Došlo mi je preko glave Dao svoj sud o situaciji sa Asminom

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2024, 13:44

Janjuš progovorio o RASKIDU sa Aneli: "Došlo mi je preko glave" Dao svoj sud o situaciji sa Asminom

Zamera joj što se nije prvo njemu obratila nakon razgovora sa Sitom.

Produkcija je sinoć obradovala zadrugare i pojedinim rijaliti učesnicima je omogućila pozive sa porodicom. Aneli Ahmić je imala mogućnost da razgovara sa sestrom, Sitom Ahmić. Ona joj je tom prilikom otkrila da vodi rat na društvenim mrežama protiv Asmina Durdžića. Aneli se slomila nakon tog razgovora i do detalja je prepričala Marku Đedoviću šta joj je sestra rekla, a onda je iznela novu turu "prljavog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << veša" iz odnosa sa Asminom.

Marko Janjušević Janjuš je potom razgovarao u Šiša baru sa Darkom Tanasijevićem o raskidu sa Aneli. Otkrio je da ga je iznerviralo što se nije prvo njemu poverila o razgovoru sa sestrom.

- Ni ja ne znam kako sam, ma dobro sam, odlično. Dobro, loše, onako, svakako, šta ćeš. Kada vidim kakvih ima... Na većinu ovu, kakve su ovo situacije?! - rekao je Janjuš.

- Ja sam video maločas situaciju u kojoj je Aneli došla, ali nisi želeo da slušaš - rekao je Darko.

- Nisam bio zainteresovan. Mislim da je mene trebalo da pozove prvog da ispriča. Nije ovo više ni rijaliti, je**š i rijaliti i sve to. Mislim da posle jednog razgovora, mislim da sam prvi koji je trebalo da sazna. Ne radi se o tome što je Đedović, nego ti ideš tamo i pričaš, pa posle dolaziš da mi ispričaš šta je bilo. Sad sam joj objasnio kada je svratila na kratko u rehab. Preko glave mi je došlo - rekao je Janjuš.

- Što je došlo do raskida? - pitao je Darko.

- Vidiš ovako ove situacije, ima i sličnih do kojih dolazi. Bio si prisutan kada se dešavalo da ja komentarišem kroz moju pozorišnu predstavu da ne bude svađa, retko mi naiđe da imam inspiracije. Ja sam taj neko ko je hteo da okrene na zaje**nciju, gde ti misliš da te neko ponižava ili tako. Druga situacija je gde ponekad pomislim da ima osećaja samo prema sebi. Mislim stvarno da je samoživa i ranije dok nismo stupili u odnos, rekao sam da je samoživa. Ona meni sinoć kaže: "Namignuo si Jovani Cvijanović". Ne znam o čemu se radi, nikako da provalim. Pun mi je ku**c da slušam njihove neke ratove, čuo sam da je otišlo ekstremno. Je**te zašto se meni to sada dešava, da ja moram to da slušam i da ne mogu posle svoje porodične tragedije da opustim glavu?! Ja to slušam pet meseci! Ako ti ne kapiraš da se iskidam živ, znaš i sam da sam i kurtu i murtu navukao na grbaču, ti dođeš i kažeš da namigujem Jovani Cvijanović?! Pusti me u pi**u materinu. Pretrpi nešto, ako ti kažem da si neko ko je prošao mnogo više od ovih ljudi - rekao je Janjuš.

- Već 10-ak dana je primetna tenzija u vašem odnosu - rekao je Darko.

- Oboje imamo i problema i napeti smo, ali neke sitnice ne treba da se rade. Ne pravim neke ljubomorne scene, nemam ni zbog čega. Ali, ako ti nisi mene shvatila i naš odnos ozbiljnijim od svih odnosa, kako ti pada na pamet da ja mogu da pomislim da se tom devojkom nešto desi?! Kako ti to padne na pamet, čoveče?! - rekao je Janjuš.

- Šta je ono što je savetuješ sa Asminom i cele te situacije - pitao je Darko.

- Ovo kao da je takmičenje, ko je u pravu, ko je bolji ili iskreniji. Ja sam i rekao da smo zajedno, ulazim svesno, ali ako je rečeno i kažeš da ćeš reći, odjednom kaži sve, a ne: "Ne bih ja da pričam", a pričaš. Sve se produbljuje i sve je nešto, non stop, ovako i onako - rekao je Janjuš.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Srbija Danas/I.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.