Janjuš kukao Gagiju posle svih haosa sa Majom, pa ovo rekao o svojoj naslednici! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jul.2020, 23:58

Janjuš kukao Gagiju posle svih haosa sa Majom, pa ovo rekao o svojoj naslednici! (VIDEO)

Planira više računa da povede o ćerki!

 Gagi Đogani sedeo je ispod trema sa Markom Janjuševićem Janjušem i pričao o Maji Marinković. Inače, ranije danas izbio je totalni haos između Maje i Janjuša, nakon što je Maja ušla kod njega u kupatilo dok se tuširao.

Tada je Marinovićeva tvrdila kako ju je Janjuš i ranije zvao da imaju intimne odnose, posle čega je završila u suzama. Tokom razgovora s Gagijem, Janjuš je spomenuo i ćerku.

- Vi ste >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mnogo smešni. Čuo sam danas da si ponovo vrištao nešto... Ne možeš da raskineš? Ne znam šta je problem sad. Nije zahvalno bilo šta da se mešamo tu - rekao je Gagi.

- Ne, nego ne mogu da joj pomognem. Ona je takva i šta ja da radim druže? Devojka nema mira, druže. Sinoć odem u kazino i zamolim je da ne pravi sr*nja, ja sedeo samo i brate moj... Samo odjednom - priča Janjuš.

Više o svemu pogledajte u nastavku.

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.