Janjuš je dno dna, ja bih danas ŠETAO UNUČE po Knezu Taki NEMILOSRDAN Aneli je spremna na sve

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Feb.2024, 22:49

"Janjuš je dno dna, ja bih danas ŠETAO UNUČE po Knezu" Taki NEMILOSRDAN "Aneli je spremna na sve"

Direkt u glavu.

Otac Maje Marinković, Radomir Taki Marinković, prisutan je kao ćerkin portparol dok odsustvuje zbog rijalitija. Ovom prilikom, oglasio se i tim povodom komentarisao aktuelna dešavanja u Beloj kući koja su usko povezana s njegovom naslednicom.

Taki je na početku komentarisao današnje Majine komplimente koje je uputila svom cimeru Urošu Rajačiću na raču njegovog izgleda.

- Za Maju tamo nema adekvatnog momka. Sigurno da napolju ima >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << neku simpatiju, kod mene su njeni telefoni, ali zabranjeno mi je da pričam na tu temu. Mislim da će Maja da ostane solo ove sezone. U takvom izdanju je najbolja, ne pravi scene, uvek je lepa i nasmejana. Ja mislim da Uroš Rajačić nema energiju, lep je dečko, ali nije on za Maju. Ona bi njega pojela za doručak... - rekao je Taki,a onda prokomentarisao pomirenje Marka Janjuševića Janjuša i Aneli Ahmić i njihovu veliku ljubav, kao i Majine prozivke na račun Aneli o navodnim vradžbinama.

- Janjuš tu priču svakoj prosipa. Tako je pričao on i za Maju. Pričao da voli samo Maju. Aneli i on su rođeni jedno za drugo. Šta su sve izrekli jedno drugom i opet završili zajedno. Pa to pas s maslom ne bi pojeo... Sad su stvarno dokazali da su jedno za drugo stvoreni. Maja je pobožna devojka, de po crkvama i ona se tim stvarima ne bavi. Ja sam čuo šta se priča o Aneli i toj magiji i svemu što je radila, pa na osnovu svega što sam čuo mogu da kažem da bi bila spremna na sve i svašta. Po meni je Janjuš jedan veliki nečovek, pričao o Aneli sve najgore, pa se sad pomirio sa njom. Kad je Maji bilo najteže i kad je bila trudna, na telefon nije hteo da joj se javi. Ja bih danas šetao unuče po Knezu, a ne Lea... Janjuš je dno dna - poručio je Majin otac za Pink.rs i progovorio o prekidu prijateljstva svoje ćerke i Slađane Lazić.

- Prošle godine je Slađa bila uz Maju sve vreme samo zbog kadra. Ja posla s Majinim drugaricama nemam, ne zanima me da li je Slađa gajila simpatije prema meni. Maji je okrenula leđa, nije ispala korektna. Slađa je nije ispoštovala i pridružila se drugom taboru - rekao je Taki za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Pink.rs/Prenela S.S.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.