Janjuš dobio DIREKTNU PORUKU IZ ZATVORA: Sve je posledica AGRESIVNIH scena sa Majom Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2021, 22:59

Janjuš dobio DIREKTNU PORUKU IZ ZATVORA: Sve je posledica AGRESIVNIH scena sa Majom Marinković

Ko se nadao ovome?

Zadrugari i dalje pričaju sa Aleksandrom Bogunovićem Zverkom, koji želi da pobegne iz "Zadruge". Janjuša je zanimalo koliko je ovaj zadrugar proveo vremena u zatvoru.

- Koliko si ti bio u cugu? - pitao je Janjuš.

- U Zabeli skoro tri, onda u Pančevu još par meseci. Što bi rekao moj drugar koji je robijao, dobio je 30, pa smanjili na 20, pa na 12. Kad ono kaže da je i dan mnogo - govorio je Zverka.

- A jesi gledao "Zadrugu" >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << tamo? - pitao je Janjuš.

- Kako nisam, tamo se samo "Zadruga" gleda. Od ujutru do uveče možemo da gledamo. Do 9 može da se gleda. Svi živi gledaju, u zatvoru vas svako zna. Ja nisam gledao u početku, posle... - govorio je Bogunović.

- Meni su stizala pisma iz zatvora na kućnu adresu, ljudi šalju. Kao gotivimo te, pošalji nam neke cigarete kad stigneš. Moj drug bio u CZ-u, kaže da se samo priča o Janjušu i Maji. Ono su ekstremne scene, ne znaš da li da gledaš, da li da plačeš ili da se smeješ - nastavio je košarkaš.

- Ja ukucam kad sam izašao Janjuš i Maja, Jutjub sam izbacuje nove, znaš koliko hitova - priznao je Zverka.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.