Janjuš brutalno izdao Aneli, sve joj odradio iza leđa, a njena reakcija kad sazna će biti BOLNA (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 02.Nov.2023, 22:37

Janjuš brutalno izdao Aneli, sve joj odradio iza leđa, a njena reakcija kad sazna će biti BOLNA (VIDEO)

Tek tako...

Marko Janjušević Janjuš i Nikola Jovanović Predsednik sedeli su na garnituri u dnevnoj sobi, a onda se bivši košarkaš dosetio da cimeru predloži opkladu.

I sve bi bilo u redu i zanimljivo, da Janjuš kao predmet opklade nije stavio svoju simpatiju Aneli Ahmić, što ona naravno ne zna, te se njena reakcija na ovakvu izdaju tek očekuje...

Naime, Predsednik nije krio da je siguran da može da smuva Ahmićevu, a onda mu je Janjuš predložio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << opkladu.

- Brko, šta ima? - rekao je Janjuš.

- Moram da se borim za Aneli. U opkladu sam siguran da mogu da budem sa Aneli, hoćeš u 2000 evra? Morali bi da ti i ona budete u nekom raskolu i onda bi bilo jedan kroz jedan da je smuvam. Da sada ne pričate, jedna žurka bi bila dovoljna da dobijem opkladu - rekao je Predsednik.

- Evo kladimo se u dva soma i imaš fore dok budeš tu - rekao je Janjuš.

- Ne mogu sada baš da je smuvam za vezu, ali može poljubac, je l' to okej? - pitao je Predsednik.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.