Jadna Aneli... Ahmićeva SAZNALA koliko joj je Stanija napljuvala porodicu, pa otkrila da su doživeli tragediju

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jan.2024, 14:50

Jadna Aneli... Ahmićeva SAZNALA koliko joj je Stanija napljuvala porodicu, pa otkrila da su doživeli tragediju

Ovo niko nije znao.

Sinoć je u "Eliti" održana još jedna emisija "Gledanje snimaka", a veliku prašinu podigao je snimak koji je Aneli Ahmić imala priliku da vidi, zajedno sa svim ostalim ukućanima. Njima je pušten snimak iz emisije "Pitam za druga" kada je gošća bila Stanija Dobrojević koja je vrlo direktno govorila o Asminu Durdžiću, ali i o Anelinoj sestri Siti koja uopšte i nije učesnica rijalitija, kao i o njenoj ćerki Nori.

Ipak, najveći šok usledio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je kada je Stanija udarila na Sitinu decu i bivše muževe, optuživši je da ima četvoro dece sa četiri različita muškarca, ne znajući tragičnu sudbinu koju je Anelina sestra nažalost doživela.

Aneli nije krila da su je ove reči Dobrojevićeve pogodile, a onda je odlučila da ispriča da je njena sestra prvog muža tragično izgubila:

- Šta da kažem... Prvi muž moje sestre je poginuo, u saobraćajnoj nesreći kada je beba imala 15 dana... Poginuo je u autu. Malo iza toga je ona upoznala momka, s kojim je ostala trudna, ima curicu od 10 godina, s njim otpočetka nije mogla da pronađe zajednički jezik. Bili su zajedno, i njen treći suprug je ovaj s kojim ima dvoje dece. Tako da su to notorne laži što one pričaju... - priznala je Aneli i razorila srca svih učesnika za crnim stolom.

Detaljnije pogledajte na snimku ispod:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/N.P.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.