Ja imam talenat: Njegova tužna priča je rasplakala sve u studiju! VIDEO

Izvor: Svet plus, 06.Jan.2017, 00:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Njegova tužna priča je rasplakala sve u studiju! VIDEO

U večerašnjoj emisiji Ja imam talenat, Dejan Ketić je pre svog nastupa ispričao priču koja je svima u studiju naterala suze na oči. 

Dejan Ketić iz Žagubice predstavio se večeras u emisiji "Ja imam talenat" svojim darom za hip hop, ali to nije ono što je rastužilo sve, već njegova teška životna priča:"Kad sam bio mali ostao sam bez roditelja. Oni su bili mladi, nisu znali kako da odgajaju dete i dali su me u dom. To mi teško pada, voleo bih da imam bar nekog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da me podrži. Ovako nemam nikog, sam sam i možda ću biti sam do kraja života" ispričao je on pre izlaska na scenu, a kroz svoju muziku je ispričao sve što je imao i rasplakao Rastu, koji nije mogao ni da kaže šta misli o njemu.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.