Ja imam talenat: Čitanjem misli fascinirao žiri i publiku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2017, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Čitanjem misli fascinirao žiri i publiku! VIDEO

U večerašnjoj emisiji Ja imam talenat, Emir Samardžić je potpuno fascinirao žiri i ostavio ih bez reči svojim umećem da čita misli!

Emir Samardžić svojom sposobnošću da pročita misli žiriju emisije Ja imam talenat, da sve to pokaže i predstavi na način na koji niko nije očekivao, potpuno je fascinirao žiri. Za ovakav trik bilo je potrebno tri meseca pripreme, a žiri je ostao bez teksta te nema sumnje da će nas Emir ponovo oduševiti u nekoj od narednih emisija.

Pogledajte kako je izgledao ovaj fascinantan nastup:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(VIDEO) CEO STUDIO JE ZANEMEO: Emir fascinirao žiri, ali im i uterao STRAH U KOSTI!

Izvor: Kurir, 30.Mar.2017

...On je odlučio da žiriju čita misli pa je tako Žiki Todoroviću dao knjigu Stivena Kinga i dao mu da izabere reč Nakon što je Srđan odabrao reč "telefon", Emir je zamolio Anu da mu se kasnije pridruži na scenu Rasta je dobio zadatak da odabere jednu poznatu ličnost, i izabrao je Nikolu Teslu.."Ja...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.