Ja imam talenat: Evrokrem barabe ponovo oduševili i podigli sve na noge! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2017, 22:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ja imam talenat: Evrokrem barabe ponovo oduševili i podigli sve na noge! VIDEO

U večerašnjoj emisiji Ja imam talenat, talentovani dvojac Evrokrem barabe ponovo su svojom originalnošću oduševili žiri i publiku.

Kada su se prvi put pojavili na sceni šoua Ja imam talenat, Evrokrem barabe su oduševili žiri i publiku, a tako je bilo i ovog puta. Iako su im zamerili par sitnica, zaključak je bio isti - niko ne može da uradi ono što oni mogu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Ja imam talenat: Čitanjem misli fascinirao žiri i publiku! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2017

U večerašnjoj emisiji Ja imam talenat, Emir Samardžić je potpuno fascinirao žiri i ostavio ih bez reči svojim umećem da čita misli!..Emir Samardžić svojom sposobnošću da pročita misli žiriju emisije Ja imam talenat, da sve to pokaže i predstavi na način na koji niko nije očekivao, potpuno...

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.