J***TE SE, NISAM SE PRODALA! Karleuša žestoko reagovala na pitanje o iskopavanju LITIJUMA

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Dec.2021, 11:07

"J***TE SE, NISAM SE PRODALA!" Karleuša žestoko reagovala na pitanje o iskopavanju LITIJUMA

"Javna sam ličnost koja ima svoje mišljenje, koje se možda nekome sviđa, a nekome ne!"

Tokom jučerašnjeg dana Jelena Karleuša prisustvovala je konferenciji za pripdenike sedme sile povodom predstojećeg novogodišnjeg nastupa u klubu "Kasina".

Pevačica je tom prilikom progovorila o koncertu koji će pre nastupa održati ispred Narodne skupštine Republike Srbije, te istakla de će se na njemu pojaviti potpuno naga (detaljnije OVDE).

Veliku buru >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u domaćoj javnosti izazvale su Karleušine reči sa društvene mreže Instagram o tome šta je pravi izbor za Srbiju kada je u pitanju iskopavanje rude litijuma.

- Nafta ili litijum? Šta više zagađuje? Šta više košta? Šta je budućnost? Planeta na velikoj prekretnici. Moje mišljenje je da Srbija treba da gleda samo svoj interes i interes naroda. A šta je to naš interes? Lova? Čiste reke? Ekonomska pozicija? Kosovo? Da sam ja Supermen, i da imam kriptonit, ja bih znala šta bih njim kupila i obezbedila svom narodu. Ali ja nisam Supermen, ja sam Karleuša Star. Jadarit, dame i gospodo! Mineral pronađen 2004. godine u Srbiji! Ima ga samo u Srbiji i po sastavu je sličan kriptonitu, imaginarnom mineralu iz filma o Supermenu! Znala sam da mora da postoji neka caka, zašto smo ovako ludi - napisala je JK, pa je potom ironično prokomentarisala odnos Srba prema ekologiji:

- Srpski narod je poznat po tome da nikada ne bi dozvolio zagađenje naše prelepe prirode. Naše reke nisu zagađene, natrpane otpadom, plastikom i deponijama, mi recikliramo, imamo kolektivnu svest o očuvanju biljnog i životinjskog sveta… Mi smo nebeski narod, supermeni na kriptonitu! Tačnije na jadaritu. mi smo Jadari!

Ovim povodom za portal Srbija Danas.com Karleuša je istakla da nije ni za jednu opciju koja ugrožava životnu sredinu Srbije, te da su njene reči loše protumačene:

- Javna sam ličnost koja ima svoje mišljenje, koje se možda nekome sviđa, a nekome ne. Nikada nisam rekla da sam za iskopavanje nečega - istakla je pevačica, pa dodala:

- Neka se j**u svi koji su me napali i rekli da sam se prodala za sendvič. Može sendvič, ali vegeterijanski. Neko sam ko se bavi zaštitom životinja, naravno da me brine ekologija. Više o tome neću pričati. Jelena ekolog se budi, a Jelena geolog neće više davati komentare na tu temu - zaključila je za naš portal Jelena Karleuša.

Pogledajte intervju u celosti na snimku ispod teksta:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.