JOŠ JEDAN KRAJ VELIKE LJUBAVI? Bili su NAJSKLADNIJI par protekle Zadruge - ipak, nije uspelo! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Nov.2021, 13:34

JOŠ JEDAN KRAJ VELIKE LJUBAVI? Bili su NAJSKLADNIJI par protekle Zadruge - ipak, nije uspelo! (FOTO)

Teško je na daljinu...

Bivši zadrugari Milan Janković Čorba i Teodora Bilanović, koji su ljubavnu romansu započeli pred kamerama rijalitija ''Zadruga'', otpratili su jedno drugo sa društvene mreže Instagram i obrisali sve zajedničke fotografije, što je izazvalo sumnju da su stavili tačku na vezu.

Bilanovićeva nije bila raspoložena da za medije komentariše ovu temu, A Čorba je otkrio da je ona trenutno u Švedskoj, kao i da vezu održavaju na daljinu, te >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da ipak nisu raskinuli. Čorba je za Pink.rs progovorio i o brisanju njihovih zajedničkih fotografija sa Instagrama.

- I dalje smo u vezi, ona je trenutno u Švedskoj. Nismo raskinuli, fotografije su samo trenutno izbrisane iz nekih naših razloga, čujemo se i u vezi smo i dalje. Teodora i ja ponovo nastupamo zajedno u decembru - rekao je Čorba.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.