JEZIVO! Zerina se GUŠILA U SUZAMA u emisiji Majka mi je bila JAKO BOLESNA, nisam je posetila zbog njega

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2020, 18:14

JEZIVO! Zerina se GUŠILA U SUZAMA u emisiji "Majka mi je bila JAKO BOLESNA, nisam je posetila zbog njega"

To ne može da oprosti sebi.

Bivša zadrugarka Zerina Hećo danas je u specijalnoj emisiji iznela potresne detalje iz svog života.

Mnogi su se naježili od njene priče, a svaka nova informacija koju je davala, bila je gora i šokantnija.

- On je mene finansirao, kupovao mi hranu, ja nisam nezahvalna, nisam tražila luksuz, nikad nisam tražila da mi nešto kupi. Ali je znao da mi ostavi 2.000 dinara za pet dana, a ja ne mogu da se ponizim, da tražim, da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << molim, očekivala sam da će mi dati. A onda sam ga pitala: "Je l' ne misliš da sam gladna, da mi treba gel za tuširanje, brijač". Hajde da idem za Sarajevo, da nađem posao, dosta mi je bilo više. On je pričao da me voli, da je sad to sve kriza, da verujem u Boga, da nas je Bog spojio, da smo jedini u ovom univeruzumu i ja sam ušla u taj film da je to tako - rekla je Zerina i dodala:

- Kada sam posle tog spontanog prestala da jedem, ne mogu da jedem, dobijam na hranu nagon za povraćanjem, i ne mogu da spavam. Uzimala sam lekove za smirenje i antidepresive ali mi nije pomagalo. Četiri dana sam sedela i nisam mogla da zaspim. Vaše telo je umrono iscrpljeni ste, ali mozak vam radi 100 na sat. Kako sam se osamila sve je počelo da me stiže i četvrto jutro u šest sati odlučim da posetim doktora jer ne mogu više da ne spavam. Jedna osoba je bila sa mnom na kameri sve vreme. Kada sam pozvala kliniku i kada su čuli šta pričam i šta izgovaram odmah su me primili. Za 15 minuta da dođem na Novi Beograd jer tamo je psihijatar. Ustanovljena mi je ista dijagnoza - Pacijentkinja je visoko aneksiozna do stepena depresivnosti, smanjenje pažnje, tokom priča zaplače u više navrata. Dali su mi jake lekove za smirenje. Insomnija i depresija.

Ona je potom otkrila da nije bila sa svojom majkom kada je bila jako bolesna jer je ostala da Glišićem.

- Dobila sam savet jer sam bila u beznadežnom stanju, da počenem da se molim da se okrenem Bogu, doživljavala sam pakao. Ja sam se zatvorila u stan, nisam izlazila, bazirala sam se na muziku i na molitvu. Moje stanje što se tiče ishrane se pogoršava. Onda sma rekla sebi: "Spakuj se i idi kući". Rekla sam da idem za Sarajevo na 15 dana, da mi da pare za kartu. Kad sam došla kući i kad me je majka videla preplašila se. Nije me ništa pitala i videla je u kom sam stanju. Rekla je: "Moje se dete vratilo kući i polako ćemo". Moja mama je hladnija od mene, ona ne ispoljava tako emocije, ona to preživljava iznutra. Moja mama je bila jako bolesna pre par meseci, bila je u bolnici, sumnjali su na karcinom pluća, ja nisam tada otišla kod nje zbog njega, ostala sam sa njim. To sebi nikad neću oprostiti. Mama se izvukla, i to mi je zamerila i rekla mi je da se izvukla se samo zbog moje Sare, jer je njoj potrebna jer sam ja izgubila tlo pod nogama. Ja sam pred Sarom uvek znala da odglumim da je mami dobro. Mama mi je govorila da nikad pred njom ne pokazujem kada mi je teško i da će to da me izlači. To jeste istina, oporavljala sam se kući, bila sam bolje. On je i dalje slao poruke, maltretirao me. Ja sam počela da se dopisujem sa jednim dečkom koji je mene sretao na njegovim nastupima. Ja sam se javila tom dečku par meseci ranije, vezano za posao. Ali mi je pisao kad sam se vratila za Sarajevo, krenulo je dopisivanje prijateljsko. Meni je taj dečko prijao, zvao me je, bio je ljubazan i ponašao se pristojno. Mi smo odlučili da se upoznamo. Ja sam trebala da dođem za Beograd iz svojih zdravstvenih razloga jer sam u Sarajevo izgubila pravo na zadravstveno osiguranje. Mi smo se upoznali, ja sam rekla Dadi da dolazim za Beograd. Rekao mi je da će mi poslati pare za kartu jer je mislio da ću kod njega. Ja sam se osetila moćno i rekla sam mu da pošalje pare. Tako sam se ja skockala, dečko me je dočekao, proveli smo vreme zajedno, izašli smo na ručak, šetali, bilo nam je super i vraćam se za Sarajevo. On je sve vreme ćutao, nije se javljao, a ja nisam ni mislila na njega, počela sam da se vraćam u normalu. Komunicirala sam sa njim jer do dana jučerašnjeg sam mislila da je on dobar čovek - navela je Zerina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

BONUS VIDEO: Pobednica Zadruge uživa u LUKSUZU! Skinula se nasred sobe u hotelu i pokazala ZATEGNUTU G*ZU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.