JEZIVO - ZADRUGARU POZLILO, POLIVALI GA VODOM! Dobio GUŠENJE, napustio Belu kuću! Odmah mu UKAZALI POMOĆ

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Sep.2021, 19:55

JEZIVO - ZADRUGARU POZLILO, POLIVALI GA VODOM! Dobio GUŠENJE, napustio Belu kuću! Odmah mu UKAZALI POMOĆ

Zbog svađe sa devojkom mu se slošilo

Zadrugar Stefan Mihić, danas je doživeo napad panike u rijalitiju.

Naime, beogradski zavodnik ušao je u sukob sa Mijom Jovanović, prema kojoj gaji emocije, što ga je dovelo do suza.

Izleteo je iz Bele kuće i počeo da se guši i da plače na sav glas, dok su ostali zadrugari pokušavali da ga smire i polivali su ga vodom.

- Stariji sam jedanaest godina od nje. Psihički sam mnogo pukao, loše mi je. Ljudi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << me mnogo vređaju, ne mogu više da izdržim. Ništa ne jedem - žalio se on, a zatim nastavio da govori o odnosu sa Mijom.

- Ja nikoga ne teram da bude sa mnom, ali vidim sve. Meni ovde psuju roditelje. Ne mogu da se pomirim sa tim - jedva je govorio Mihić, dok su ga cimeri polivali vodom kako bi došao sebi od gušenja.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.