JEZIVO! Našao je na krevetu, držao joj jezik da se ne UGUŠI, a onda je UMRLA u bolnici!

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Okt.2020, 14:56

JEZIVO! Našao je na krevetu, držao joj jezik da se ne UGUŠI, a onda je UMRLA u bolnici!

Prava agonija!

Srđan Panić, takmičar u rijaliti programu "Parovi" u razgovoru sa voditeljkom otkrio je potresne detalje iz svog privatnog života.

On ima dvoje dece, nikada se nije ženio, a ni živeo sa svojom decom:

- Imam dvoje dece, sin ima 26 godina. Nisam bio sa njima dok su bili mali, doveo sam ga kada mu je preminula majka, imao je samo 13 godina, ali nije želeo da bude kod mene - prisetio se Srđan.

Nije hteo da iznosi detalje iz odnosa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sa nevenčanom suprugom, samo je poručio sledeće:

- Sve je moralo tako - govorio je on.

To nije jedina tragedija koju je doživeo Srđan:

- Moja majka je ubrzo umrla, zatekao sam je u sobi na krevetu. Držao sam joj jezik da se ne bi ugušila i zvao Hitnu, na kraju je preminula u bolnici - priseća se Panić.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Postavljanjem komentara potvrđujete da ste saglasni sa našim uslovima korišćenja i politikom privatnosti.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.