JEZIVI SNIMCI „Udario je autom, slomio joj je kuk i butnu kost“ Dušica Jakovljević objavila snimak kada auto udara njenog psa

Izvor: Tracara.com, 30.Avg.2020, 20:38

JEZIVI SNIMCI „Udario je autom, slomio joj je kuk i butnu kost“ Dušica Jakovljević objavila snimak kada auto udara njenog psa

Foto: Instagram Voditeljka emisije Zadruga Dušica Jakovljević sinoć nije bila u studiju zbog nesreće koju je doživeo njen ljubimac. Dona, pas kog voditeljka čuvao, udario je nesavesni vozač, a kako je sama rekla, trenutak u kome se to dogodilo bio je jeziv. „Znam koliko volite Donu. Danas se ne družimo u „Narod pita“ jer je Donu udario auto, slomio joj kuk i butnu kost. Nije se čak ni zaustavio. Volim vas sve, borac je ovo mali…“ napisala je ona na Instagramu. U toku današnjeg >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << dana, Jakovljević je objavila i jezivi snimak, u kome se tačno vidi trenutak kada njenog psa udara automobil. „Pas već pod kolima, vozač kotrlja psa, Dona ispada posle 20 metara i vuče zadnje noge i pada, Anđela sve vreme vrišti za njima!“ View this post on Instagram Drugi snimak na pocetku je pas VEC POD KOLIMA, vozac KOTRLJA PSA, DONA ISPADA POSLE DVADESET METARA I VUCE ZADNJE NOGE I PADA, Andjela sve vreme VRISTI ZA NJIMA!!! A post shared by Dusica Jakovljevic (@dusicajakovljevic) on Aug 30, 2020 at 11:19am PDT Dodala je i da, zbog obilnog krvarenja, operacija će biti u ponedeljak. „Operacija je sutra, jer mora da prodje 72 sata u ambulanti i na infuziji zbog ogromnih bolova i kako bi se ispratilo stanje da ne bi doslo do unutrasnjeg krvarenja,“ napisala je ona. The post JEZIVI SNIMCI „Udario je autom, slomio joj je kuk i butnu kost“ Dušica Jakovljević objavila snimak kada auto udara njenog psa appeared first on Tračara.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

JEZIV SNIMAK NA KOJEM AUTO UDARA PSA Dušica Jakovljević besna i u šoku, ćerka joj je sve gledala: "Vozač ju je kotrljao 20 metara, ona vuče zadnje noge i pada"

Izvor: Blic, 30.Avg.2020

Voditeljka Dušica Jakovljević ispričala je da je njen ljubimac, pas Dona, doživela ozbiljne povrede, pa podelila video zapise kojim je otkrila kako je do toga došlo.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.