JEZIVI DETALJI LUNINOG NERVNOG SLOMA! Adam šaputao: Vratili su je POD LEKOVIMA iz bolnice - NAJEŽIĆETE SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018, 09:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVI DETALJI LUNINOG NERVNOG SLOMA! Adam šaputao: Vratili su je POD LEKOVIMA iz bolnice - NAJEŽIĆETE SE!

Za sve krivi Slobu i Kiju!

Tokom prethodne noći, modna blogerka Luna Đogani saznala je da su se pevač Sloba Radanović i njegova bivša supruga, pevačica Kristina Kija Kockar navodno pomirili, što ju je dovelo do ludila. Iako se sve vreme u "Šiša baru" trudila da je to saznanje ne pogađa, u jednom trenutku se slomila, izletela napolje i pokrenula bujicu emocija koja je na kraju rezultirala ni manje ni više nego nervnim slomom! više o tome pročitajte OVDE.

>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />LUNA JECALA I URLALA! "Ja sam JADNICA I BEDNICA": Saznala da su Kija i Sloba zajedno? NAMERNO MI TO RADE!

PROCURIO VIDEO! Kija priznaje: DA! Pomiriću se sa Slobom! Evo i kada... Izgovorila sa ZADOVOLJSTVOM

ŠMRKALA SI KOKAIN KUR*O RASPALA! ALARMANTNO: Zerina ga polivala VRELOM vodom, pa mu NALUPALA 15 ŠAMARA!

Njen brat Adam Đogani, odveo je u garderober gde je tešio i govorio kako će sve ovo proći i da ne treba da se kida zbog njih dvoje.

- Ne daju mi mira ni ovde, kad će ova bol da prođe. Ja bežim od svih informacija, i sad čujem to ovde. Ne mogu više. Kad će ovo sve da prođe, osećam se jadno, ja sam jedna jadnica, i bednica! Ovo me ubija, ne mogu da verujem da me neko tako izigrao i iskoristio. Šta sam ja skrivila? Zašto? Je l' sam toliko loša? Sad će da mi zamere svi što opet plačem. Pustite mi da živim svoj život! Ja nikada neću biti ista osoba zbog svega toga. Ja ovde krv pišam, dok oni napolju uživaju u životu preko mojih leđa. Kako je mogao da se tako folira da me voli - grcala je u suzama Đoganijeva.

U jednom trenutku uradila je ono što smo mislili da neće nikada učiniti, potražila je među svojim stvarima Slobinu majicu koju je čuvala kao uspomenu i počela da cepa. S obzirom da je govorila da joj je on najveća ljubav niko nije mogao da pretpostavi da će biti u stanju za ovakav čin.

BRUTALAN NAPAD USRED NOĆI! Zadrugar završio zatrpan! LUNA U CENTRU ČITAVOG HAOSA! (VIDEO)

Nakon toga, Adam se pomerio Suzani i Mikiju kako joj je bilo jako loše, kao i da je bila u bolnici i da je doživela nervni slom.

- Luna je plakala, otišla u produkciju, jedva su je smirili, vratili je pod lekovima, kažu da je imala nervni slom. - rekao je Đogani zabrinuto.

IMAO SPECIJALAN ZADATAK: Izbačen je iz Zadruge, samo 2% razlike! A onda ŠOK - zakazana Zadrugovizija

PREPUCAVANJE: Sloba POLUDEO kad je video KAKO Kija živi posle razvoda i JAVNO joj odbrusio (FOTO)

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći OVDE.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISEČENO SA TELEVIZIJE! Nakon Luninog sloma - USLEDIO GUBITAK SVESTI: "Izvedi je napolje! Vazduh!" STANJE NEPOZNATO

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Dec.2018

Samo da dobro je..Burna noć u "Zadruzi" je iza nas, a glavna akterka je opet bila Luna Đogani. Mlada blogerka je dobila informaciju kako su Sloba Radanović i Kija Kockar ponovo zajedno, a onda je uzela i iscepala majicu koja joj je bila poslednja uspomena na bivšeg dečka...UNAKAŽENA U SUZAMA! Nakon...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.