JEZIVE SCENE MAJE I BILALA - Osvanuo stravičan snimak svađe: U Mostaru napravili karambol! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Jul.2023, 22:28

JEZIVE SCENE MAJE I BILALA - Osvanuo stravičan snimak svađe: U Mostaru napravili karambol! (VIDEO)

Ovi kadrovi uzdrmali javnost!

Rijaliti učesnici, Maja Marinković i Bilal Brajlović stavili su tačku na svoju turbulentnu vezu, nakon čega su izneli sav prljav veš, o kom i dan-danas bruji javnost.

Marinkovićeva je udarila na njegovu porodicu, posle čega je on obelodanio snimke njihovih brutalnih svađa, a kako je sam izjavio - Maja ga je svakodnevno grebala i štipala.

Kako je ona nastavila sa javnim provokacijama, Bilal je dao po gasu, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pa joj brutalno uzvratio.

Sada su na društvenim mrežama osvanuli snimci njihove svađe,  na kojima Maja urla iz petnih žila i prati Bilala u stopu, dok on pokušava da izbegne haos.

Ovi snimci su uzburkali javnost i ispod su se nizali komentari.

"Ne zna se ko je jadniji od njih", "Užas", "Ukopaše se oboje", bili su samo neki od komentara šokiranih fanova uz video koji nosi naziv "Kako je bilo u Mostaru?!"

Prvi video njihove svađe možete pogledati OVDE, a drugi OVDE.

Podsetimo, oboje su potvrdili da je bilo mnogo svađa tokom njihove veze, ali niko nije ni mogao da pretpostavi da su ovako žustre rasprave u pitanju.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

JAVNO OBJAVILA SLIKU INTIME BILALOVE MAJKE - Maja iz osvete učinila nečuvenu stvar: Bivša "snajka" iz pakla

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jul.2023, 09:43

Niko nije očekivao da će ići ovoliko daleko...Sukob između Maje Marinković i Bilala Brajlović se nastavlja, a ratu i međusobnim provikacijama se kraj ne nazire. Tako nekako uvek bude kada veza sa Takijevom ćerkom prestane, jer Marinkovićeva ne želi da dozvoli da je neko gazi. Nakon svih koškanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.