Izvor: Scandal.rs, 02.Okt.2019, 22:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELISAVETA ORAŠANNIN U 5. MESECU TRUDNOĆE SNIMALA EKSPLICITNE SCENE: Glumica zgrozila Srbiju PRIZNANJEM! (FOTO)

Naša glumica Jelisaveta Orašanin priznala je da je tokom snimanja golišavih scena u domaćim serijama i filmovima bila u petom mesecu trudnoće, iako su joj se ocrtavali trbušnjaci. Jedna od tih scena je i ona iz serije “Ubice mog oca”, za koju su mnogi prokomentarisali da je “najvatrenija scena u kojoj se glumica do sada The post JELISAVETA ORAŠANNIN U 5. MESECU TRUDNOĆE SNIMALA EKSPLICITNE SCENE: Glumica zgrozila Srbiju PRIZNANJEM! (FOTO) appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

Jelisaveta Orašanin ŠOKIRALA SRBIJU PRIZNANJEM! Eksplicitne scene snimala u PETOM mesecu TRUDNOĆE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 11:31

Evo kako je izgledala!..Jelisaveta Orašanin priznala je da je tokom snimanja domaćih serija u kojima glumi u eksplicitnim scenama bila zapravo trudna, iako su joj se trbušnjaci ocrtavali...Glumica je otkrila da je bila u petom mesecu trudnoće kada se u seriji "Ubice mog oca" pojavla u nikad s*ksepilnijem...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.