Jelisaveta Orašanin ŠOKIRALA SRBIJU PRIZNANJEM! Eksplicitne scene snimala u PETOM mesecu TRUDNOĆE (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2019, 11:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelisaveta Orašanin ŠOKIRALA SRBIJU PRIZNANJEM! Eksplicitne scene snimala u PETOM mesecu TRUDNOĆE (FOTO)

Evo kako je izgledala!

Jelisaveta Orašanin priznala je da je tokom snimanja domaćih serija u kojima glumi u eksplicitnim scenama bila zapravo trudna, iako su joj se trbušnjaci ocrtavali.

Glumica je otkrila da je bila u petom mesecu trudnoće kada se u seriji "Ubice mog oca" pojavla u nikad s*ksepilnijem izdanju.

- Imamo jedan insert iz "Ubice mog oca", to je tvoj insert, mislim, koji svi vole. Sećam se da se ovo prepričavalo - rekao je voditelj Ivan Ivanović >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u emisiji.

- Imam da kažem jednu stvar vezanu za ovo... Ja sam ovde u petom mesecu trudnoće - objasnila je Jelisveta čime je šokirala sve prisutne u emisiji "Veče sa Ivanom Ivanovićem".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.