JECALA OD BOLA Jovana Jeremić slomljena u SUZAMA pričala o DETETU - Tuga koja slama srce

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Avg.2020, 15:02

JECALA OD BOLA Jovana Jeremić slomljena u SUZAMA pričala o DETETU - Tuga koja slama srce

Izdržala je sve životne udarce!

Voditeljka Hepija Jovana Jeremić jedna je od omiljenih TV lica. Ipak iza njenog osmeha i energije krije se tužna priča koju je Jovana ispričala u jednoj emisiji.

Ona je govorila o svom teškom detinjstvu, o nelagodama koje je doživljavala u školi zbog svog statusa, ali i o podizanju deteta.

Jovana se toliko otvorila da su joj suze same išle, a njena ispovest nikoga neće ostavitim ravnodušnim.

- Nisam imala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << detinjstvo da bih bila dobra, nisam imala slobodno vreme da bih se družila sa svojim prijateljima - jecala je ona i vidno potresena nastavila:

- Ja sam tada ispustila telefon i pala sam u nesvest. Kafandžijska ćerka sa Ibarske magistrale ih je pobedila zato što je imala rezultat -  jecajući priča Jovana koja je sve morala da učini sama i od nule, kako je istakla.

Posebno potresan deo priče je voditeljkino priznanje da joj je direktor škole rekao da nikada ne bi želeo da ima kćerku kao što je ona, ali i tvrdnja Jeremićke da nije dobra majka svojoj naslednici.

Pogledajte deo njene priče!

A post shared by JOVANA JEREMIC MILOSEVIC (@jovanajeremicmilosevic) on Aug 29, 2020 at 2:04am PDT

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.