JECAJ MAJKE I KĆERKE: Oglasio se Siniša Kulić! Miljana i Marija van sebe! Pomenuo malog Željka!

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2019, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JECAJ MAJKE I KĆERKE: Oglasio se Siniša Kulić! Miljana i Marija van sebe! Pomenuo malog Željka!

Šokirane!

Miljana Kulić danas proslavlja svoj rođendan u Beloj kući, a njen otac Siniša se oglasio putem radio "Amnezije" i uputio svojoj naslednici rođendansku čestitku koja je rastužila Kulićevu.

Bane Čolak i Bora Santana su pročitali u emisiji ovu čestitku, a Kulićeva je odmah otrčala do svoje majke kako bi sa njom bila u ovom trenutku.

- Sine moj, budi jaka i hrabra, izdrži do kraja, ti si moja pobednica. Drži se mame i slušaj je, nemoj >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << puno da je sekiraš. Volimo te svi. Pozdrav iz Niša. Ljubi mi Željka - pročitao je Bane poruku.

Mariji Kulić takođe nije bilo svejedno zbog ove čestitke pa je zajecala, dok ju je Miljana tešila.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

ISPLIVAO SNIMAK SA ŠABAČKOG VAŠARA! Vendi u MINIĆU, popela se na sto - LUDNICA, muškarci u transu! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.