JE*AĆE TE ZILHA KAD IZAĐEŠ Nastao opšti haos za crnim stolom TREBA DA SE LEČIŠ (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Maj.2020, 17:43

"JE*AĆE TE ZILHA KAD IZAĐEŠ" Nastao opšti haos za crnim stolom "TREBA DA SE LEČIŠ" (VIDEO)

Sitna prozivka prerasla u veliku svađu.

Tokom glasanja za najvećeg egocentrika u "Zadruzi" nastao je pravi haos, kada je Edis Fetić potkačio Branislava Radonića Brendona, te istakao da ovaj zadrugar nije imao dovoljno pažnje u detinjstvu i da se zbog toga ovako ponaša.

Brendon se naljutio, pa je počeo da se svađa sa Fetićem.

- Ti si autodestruktivna osoba, a one mogu da budu jako loše po partenere - rekao je Brendon.

- Nedostatak pažnje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koju si imao u detinjstvu, to što si takav danas, treba da lečiš - uzvratio je Edo.

- Ovaj čovek hoće danas da me provocira, ali neće moći, a igraću se sa njim. Ne ulazi mi u auru, ne želim da se grlim sa tobom. J*baće te Zilha kad izađeš, kuvani matori gusanu - poručio je Radonić.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu:

Na ovom testu inteligencije je PALO 90% ljudi, a rešili su ga PREDŠKOLCI! Možete li i vi? (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.