JE L VAMA TO NORMALNO? Maja izgorela jer je zatekla Anđelu u svom krevetu - rat suparnica ne jenjava!

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Apr.2023, 11:46

"JE L' VAMA TO NORMALNO?" Maja izgorela jer je zatekla Anđelu u svom krevetu - rat suparnica ne jenjava!

Iznervirala se kada je Zvezdan probudio!

Maja Marinković iznervirala se što je Zvezdan Slavnić probudio, a onda je dodatno poremetilo što je videla Anđelu Đuričić da leži na njenom krevetu. Nakon što je obavila razgovor sa Zvezdanom o njihovom odnosu, napustila je izolaciju i pustila Slavnića da spava. Požalila se Mikici Bojaniću i Bilalu Brajloviću na ovu situaciju.

- Ja ulazim u izolaciju, Anđela leži na mom čaršafu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << - rekla je Maja.

- Kad si ti ušla u izolaciju? - pitao je Bilal.

- Zvezdan me probudio, krenuo da priča nešto sa mnom. Prvo me probude, onda mi neko spava na čaršafu. Je l' vama to normalno? Bože me sačuvaj - rekla je Maja.

Detaljnije pogledajte u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

ANĐELA ZATEKLA ZVEZDANA I MAJU U KREVETU: Počela da se GUŠI, ne može da dođe sebi od prizora, odmah izletela iz izolacije

Izvor: Blic, 20.Apr.2023, 10:52

Zvezdan Slavnić i Anđela Đuričić žestoko su se posvađali jer je on hteo da raskinu, a potom ju je prevario u izolaciji sa Majom Marinković.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.