JE L’ MOJE DETE ŠUGAVO? Ovako se ponaša  bivša žena Kristijana Golubovića - IVANA MU JE SVE UZELA

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Okt.2023, 03:03

"JE L’ MOJE DETE ŠUGAVO?" Ovako se ponaša bivša žena Kristijana Golubovića - IVANA MU JE SVE UZELA

Oštro je osudila!

Kristina Spalević, pevačica iz Šapca i nekadašnja učesnica rijalitija, pre par godina je započela ljubavnu romansu sa, tada oženjenim, Kristijanom Golubovićem. Oni  će uskoro postati roditelji još jednog deteta, a kako su objavili, čekaju još jednog sina.

Kristina je sada gostovala u jednoj emisiji kod autorki i voditeljki Arsić, i tom prilikom otkrila nepoznate detalje o odnosu sa Kristijanovom bivšom ženom Ivanom.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
- Izvini, jel moje dete šugavo? Ja moram tako da pitam, prosto narodski rečeno, šta to nije u redu sa mojim detetom, moje dete nije krivo ni za šta. Zašto je tvoje dete bolje od mog, zašto ja za tvoje dete mogu da odem, nije to samo kupovina, to je od srca, zašto bi to meni kao jednoj ljubavnici palo na pamet u tržnom centru, gledala bih za svoje dete, kao što ona gleda za svoje.

- Ona raspolaže novcem koji je Kristijan zaradio, to je ono što smo on i ja krenuli od nule. Neka je ona njega kaznila i uzela mu sve, ali ona na sve to dobija još, a gde je moje dete u toj priči, to je jedno sasvim normalno pitanje.

- Ja sam jednom htela da namerno kažem Kristjanu, nemoj više ništa da me pitaš, ne interesuje me, idi ti za svoje dete, ali nisam mogla, to nisam ja - rekla je Kristina za "Hype".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.