J*B*M TI DETE U USTA, LUPIO SI MI ŠAMAR: Vidite ŠTA je SADA Tara uradila nakon haosa sa Janjušem

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2020, 16:46

"J*B*M TI DETE U USTA, LUPIO SI MI ŠAMAR": Vidite ŠTA je SADA Tara uradila nakon haosa sa Janjušem

Iskoristila je priliku da pošalje poruku.

Tara Simov sinoć je ušla u sukob sa Majom Marinković, a zatim i sa Markom Janjuševićem. Danas je tokom lajva imala potrebu da se izvini zbog psovki upućenih na račun Janjuševe žene i ćerke, te im se javno i obratila.

- Možete da slušate i ne morate. Želim da se izvinim Eni, Janjuševoj supruzi i detetu što sam ih uzela u usta sinoć. Kajem se, pojela sam se živa. Nije mi Ena ništa kriva, iskreno se izvinjavam. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mnogo mi je teško i kajem se. Izvinjavam se i mojim mlađim sestrama i mojoj porodici - rekla je Tara.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Da podsetimo, Tara je u sukobu sa Janjušem izgovorila ružne reči:

- J*bem ti ženu i dete! J*bem ti dete u usta! Udario si mi šamar! Kako ti se oseća dete dok j*beš klinku od 20 godina? Meni čovek od dva metra neće udarati šamar - urlala je ona.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Otac i sin su slučajno našli poruku "UPOMOĆ" napisanu u blatu: Došli su do ZASTRAŠUJUĆEG OTKRIĆA (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.