J*BE SE ZA 500 EVRA! SKANDAL! Miki otkrio ŠOOK DETALJE: Ona mu BESNO poručila: Jedi bre GO*NA! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Nov.2018, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

J*BE SE ZA 500 EVRA! SKANDAL! Miki otkrio ŠOOK DETALJE: Ona mu BESNO poručila: Jedi bre GO*NA! (VIDEO)

Pale teške reči!

Stanari Bele kuće dobili su pismo od Velikog šefa da je vreme za Igru istine. Oni su u obavezi da postavljaju jedni drugima pitanja, kao i da iskreno odgovaraju na ista.Sve ono što su skrivali od svojih cimera, neće smeti da ne otkriju dok sede za crnim stolom a kako je produkcija naredila, prva koja postavlja pitanja će biti Zlata Đurković.

AU...NAJVEĆA IZDAJA ZADRUGE! Miksi šokirala zadrugare TEŠKOM PRIČOM: Ona ih je UPOZNALA! (VIDEO) >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

DUŠICI PUKLO DUGME, ISPALE JOJ GOLE GRUDI! Trudila se da sakrije - uzalud! Vrelo, vrelo, vrelo (VIDEO)

OGLASIO SE SLOBA! Nakon nervnog sloma usledio BRUTALAN odgovor: AU! Evo šta je REKAO o njenim suzama!

Većina ukućana ne voli kad im se postavljaju direktna pitanja, a pogotovo ona koja su vezana za šuškanja i govorkanja koja se vodila po ćoškovima velelepngo imanja, te je tako Bane iznervirao Mikija kada mu je postavio veoma intrigantno pitanje.

- S obzirom da se ovde pričalo kako se neka od zadrugari je*e za 5 glava (500 evra) mene zanima da i ja čujem ko je ta misteriozna devojka? - pitao je Bane a Đuričić ga je momentalno opsovao.

PEVAČ ŠOKIRAO! Ovakvu izjavu o KIJI I LUNI još niste čuli! Za njih - ne može gore od ovoga!

- Pi*ka ti materina, mene si našao...

- Evo sad ću ti ja reći, ali stvarno živa istina. Sinoć sam u razgovoru sa Davidom nabrajao devojke, i u jednom momentu kad sam rekao to ime i pomislio u sebi, ma da, to je sto posto ona, David je rekao: Ma nije ona... Tako da ja i dalje ne znam ko je to, a David mi nije rekao nešto više o tome.

- Ne štitim tu osobu, života mi, samo stvarno ne znam. - rekao je Miki, a Bane se nadovezao i pitao ga na koga je uopšte sumnjao.

- Posumnjao sam na Marijanu Zonjić, ali mi je bila sumnjiva cifra, velike su to pare. - rekao je Đuričić i time izazvao jeziv bes kod Marijane koja se iznervirala što je uopšte nju spomenuo.

- Jedi gov*a Miki, jesi čuo!

ZABRINJAVAJUĆE! Nakon što se srela OČI U OČI sa Slobom, Luna ŠOKIRALA: Udarala se po rukama... (VIDEO)

ZABRINJAVAJUĆE! Nakon što se srela OČI U OČI sa Slobom, Luna ŠOKIRALA: Udarala se po rukama... (VIDEO)

- Pa nisam to ja rekao, nego eto, ispalo je tako da budeš poslednja u nabrajanju. Eto, dokazalo se, nisi ti. Naravno da neću sumnjati u Jelenu Golubović, ko bi nju uopšte je*ao, a i sama si htela da spavaš sa bubnjarem, šta se duriš sada!

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.