JAVNO IZVINJENJE PORODICI PRED MILIONSKOM PUBLIKOM! Iskrenom pokajanju aplaudirala cela Zadruga!

Izvor: SrbijaDanas.com, 23.Apr.2023, 23:11

JAVNO IZVINJENJE PORODICI PRED MILIONSKOM PUBLIKOM! Iskrenom pokajanju aplaudirala cela "Zadruga"!

Reči dočekane sa velikim oduševljenjem!

S obzirom da se porodica i familija Filipa Cara retko oglašava tokom učešća ovog kontroverznog zadrugara u "Zadruzi", nemamo često prilike da čujemo njihovo mišljenje o ukućaninu, kao ni duboke informacije o tom odnosu.

Ni sa strane Filipa nećemo često čuti da govori o porodici, osim što u nekim situacijama ume da poredi čast svoje majke sa bludom koji u kući gleda ili zakuvava.

Na društvenim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mrežama se pojavio snimak situacije koja se odvila kraj crnog stola. Na snimku se može čuti Filip koji se obraća rođenoj sestri, Dini Car.

- Ovde sam, šta ćeš, ne zna ovde čovek gde je, a i nešto sam pobrkao datume. Izvinjavam se, zaboravio sam, juče je bio mojoj sestri rođendan! Srećan ti rođendan, želim ti sve najlepše - izgovorio je Car, a zadrugari su oduševljeno aplaudirali.

Detaljnije KLIKOM NA OVAJ LINK.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.