JAVNE PROVOKACIJE UPUĆENE ANI SEVIĆ ZBOG OVOG POSTUPKA: Pevačica nije mogla da ćuti, pa im odgovorila ovako

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Nov.2019, 10:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JAVNE PROVOKACIJE UPUĆENE ANI SEVIĆ ZBOG OVOG POSTUPKA: Pevačica nije mogla da ćuti, pa im odgovorila ovako

Uvek i svuda ima ljubomornih ljudi.

Pevačica i nekadašnja supruga folkera Darka Lazića, Ana Sević, susrela se sa provokacijama na društvenim mrežama. Ovoga puta nije želela da prećuti, pa je odgovorila.

Ranije je Ana podelila sa pratiocima da je bila u Budvi dva meseca, što je nekima zasmetalo, pa su rešili da upute porvokativne reči pevačici koja se sada nalazi u Dubaiju sa svojom ćerkom Lorenom.

☀️ Nikada dovoljno ☀️🥰

A >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Nov 12, 2019 at 11:24am PST

- Kako ćeš ove godine bez Budve dva meseca? - upitali su je, pa je odgovorila:

- Haha, ma samo me gledaj! Izgleda da nisi u toku sa vestima... Ili čitaš samo ono što se tebi sviđa? Nego, kako ćeš ti?

💋🧞‍♂️

A post shared by ANA SEVIC OFFICIAL (@anasevicofficial) on Nov 10, 2019 at 10:15am PST

Lazićeva bivša se na ovome nije zaustavila.

- Bar pet dana da sastaviš! Viči, imam broj računa da ti uplatim kao drug drugu! Moram da ti se odužim za sve - napisala je Ana, što se dopalo velikom broju njenih pratilaca.

BONUS VIDEO: MARIJA ŠERIFOVIĆ NAPUŠTA ZVEZDE GRANDA! Definitivno! Otkrila RAZLOGE i kako je reagovao Saša Popović (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Žestoko uzvratila hejterima! Nećete verovati šta je Ana Sević uradila

Izvor: Svet, 13.Nov.2019

Ana Sević otišla je na odmor u Dubai, što je mnogima zasmetalo, pa su je napali u komentarima.. Pevačica sa ćerkom Lorenom uživa u toplom vremenu i objavljuje provokativne fotografije, ali to se očigledno ne dopada svima.. “Kako ćeš ove godine bez Budve dva meseca?“, pitali su je, pa je...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.