JANJUŠ PORIČE DA JE IKADA VOLEO MAJU: Košarkaš se RAZVEO zbog ljubavnice, a sada je PROMENIO PLOČU?

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 08:47

JANJUŠ PORIČE DA JE IKADA VOLEO MAJU: Košarkaš se RAZVEO zbog ljubavnice, a sada je PROMENIO PLOČU?

"To je bila užasna veza i užasan odnos!"

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" pokrenuta je tema odnosa i ljubavi Marka Janjuševića i Maje Marinković a košarkaš je sada, izgleda, okrenuo ploču.

Janjuš sada tvrdi da je Maju voleo kao drugaricu, pored činjenice da se razveo zbog nje, kao i da je to bio užasan odnos.

- Što ti morališeš kada si se napolju dopisivala sa starijem muškarcima? - glasilo je pitanje za Milicu Veselinović. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Ja ne želim sebe da dovodim u neprijatne situacije, a meni se samo jedan stariji muškarac javio pre petice. O tome se pričalo deset meseci, a sada nema potrebe da se to pominje. - rekla je Milica.

- Da li još voliš Miljanu - upitao je Darko Lazara Čolića Zolu.

- Ne mogu da kažem da je volim posle svega. Pomislim na nju ali imam dva posto prema njoj - rekoa je Zola.

- Da li si dvoličan kada loše pričaš o Maji sa kojom si bio toliko dugo, a veličaš Šarmen - upitao je Darko.

- Nikoga ja ne veličam. Ja sam Maju voleo kao drugaricu, ali posle nisam mogao da se sklonim, to je bila užasna veza i užasan odnos - rekao je Janjuš.

- Ma on je mene voleo, on je rekao da sam ja druga žena koju voli. Taki je poslao mačora, a on zna da smo se mi voleli - rekla je Maja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.