PRETRNUO OD STRAHA - Filip užasnut zbog VLAŠKE MAGIJE U ZADRUZI, a onda je Divna svima pripretila, da se naježiš

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023, 07:47

PRETRNUO OD STRAHA - Filip užasnut zbog VLAŠKE MAGIJE U ZADRUZI, a onda je Divna svima pripretila, da se naježiš

"Mene ovde neće niko da provocira, kako se ophodite prema meni tako ćete i proći."

Tokom emisije "Pitanja gledalaca" Filip Car je prokomentarisao temu koja se pokrenula a tiče se Divne Kocić, Divne DNK koja je priznala da zna vlašku magiju, kao i da ju je koristila u Zadruzi i van nje.

Bilal Brajlović je otkrio da nije mogao da spava i da je imao košmare, dok je Milici Veselinović puklo navodno ogledalo.

- Da li je moguće >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da koji si prošao sito i rešeto veruješ u Divnine priče? - glasilo je pitanje.

- Ne prijaju mi te priče, nije mi bilo drago kad se Aleksandra našalila sa Divnom sa srane. Znam kako se to odmah tumači. Sumnjam u to što priča, nisam mali. Verujem u Boga. Imam fobiju od takvih stvari. Ne volim te priče, ne kažem ni da verujem ni da ne verujem - kazao je Car.

- Ja sam se najviše sprdao za te stvari. Onda su mi neki drugovi ispričali svakakve stvari. Juče mi se dešava nešto što mi se nikada u životu nije desilo. Već mi par dana nije dobro - kazao je Bilal.

- Istina je to da sam radila, ali ja mu se izvinjavam ako sam nekog povredila. Mene ovde neće niko da provocira, kako se ophodite prema meni tako ćete i proći. Bilale, ti si mala pič*ica - rekla je Divna.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVEZDAN POZELENEO OD MUKE PRED SVIMA "KAMERA JE SVE SNIMILA!" Slavnić van sebe zbog Maje Marinković

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Maj.2023

Izdala ga je!..Tokom emisije "pitanja gledalaca" Maja Marinković raskrinkala je Zvezdana Slavnića da ju je tokom žurke častio piće, dok je on to pokušavao da prikrije...Zvezdan se iznervirao jer ga je Marinkovićeva izdala...- Što si to uradila, ja bih tebe pokrio - rekao je Zvezdan...- Sada ispada...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.