JADNO, IZDALA SI ZVEZDANA ZA SITNO! Anđela na meti užasnih komentara, evo šta je uradila nakon raskida!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Jun.2023, 13:21

"JADNO, IZDALA SI ZVEZDANA ZA SITNO!" Anđela na meti užasnih komentara, evo šta je uradila nakon raskida!

Svi imaju mišljenje o ovoj temi.

Anđela Đuričić je pre nekoliko dana otputovala u rodnu Crnu Goru, kako bi posle punih deset meseci videla svoje roditelje i prijatelje.

Ona je tokom jučerašnjeg dana priznala da je raskinula vezu sa Zvezdanom Slavnićem, a kako su pre samo nedelju dana radili na zajedničkom projektu u vidu emisije na Hajp televiziji, mnogi su se pitali da li će se emitovanje nastaviti bez obzira na raskid.

Đuričićeva >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je ubrzo dala odgovor i na ovo pitanje, i to tako što je premijerno otkrila da će sama voditi emisiju naziva "Tračarenje sa Anđelom", a onda otkrila i kakav će biti koncept.

- Ćao dragi moji, ja sam Anđela Đuričić, kao što već i znate, a sada vam najavljujem moju novu emisiju "Tračarenje sa Anđelom". Za sada ćemo tračariti u Crnoj Gori, na primorju, u mojim krajevima, sa možda mojim drugaricama, da vam otkriju neke stvari o meni, sa nekim poznatim ličnostima, nekad zadrugarima, a nekad i sa nekim potpuno nepoznatim osobama. Listaćemo novine, čitati najekskluzivnije vesti, tračariti o modi, glamuru, o nekim ženskim tajnama, razvodima, propalim ljubavima, pošto ih je danas više nego onih uspešnih - istakla je Anđela.

Očekivano, usledila je lavina komentara, a iako ju je većina ljudi na mrežama podržala, bilo je i onih koji su je osudili što je "nastavila sama".

"Izdala si Zvezdana za jednu emisiju, jadno!", "Samo napred Anđela, solo si mnogo bolja", "Bravo Anđela, konačno si na svome", samo su neki od komentara.

Anđelina emisija će uskoro početi sa emitovanjem, a kako će se kontroverzna zadrugarka snaći sama pred kamerama i u razgovorima sa gostima, ostaje da ispratimo.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.